Lokale erhvervchefer glæder sig over lokalvalgt minister

Tidligere i dag blev Simon Kollerup, der er valgt i Thisted-kredsen, præsenteret som Erhvervsminister i Mette Frederiksen’s nye regering.

Direktør for Morsø Erhvervsråd, Per Søndergaard, ønsker Kollerup tillykke med den nye titel, og glæder sig over at både Mors og omegn nu har fået en lokalvalgt minister:

Direktør for Morsø Erhvervsråd Per Søndergaard. Foto: Morsø Erhvervsråd

– Vi håber, at erhvervslivets rammebetingelser vil få en central plads med fokus på virksomhedernes fortsatte vækst og udvikling, kvalificeret arbejdskraft, trafikal og digital infrastruktur samt en velfungerende erhvervsservice overfor virksomheder og iværksættere, siger Per Søndergaard.

Per Søndergaard’s kollega i Thy Erhvervsforum, Erhvervschef Kim Bak Kristensen, er ligeledes begejstret:

– Jeg ved at Simon (Kollerup, red.) er optaget af erhvervslivet, og at han er nysgerrig og interesseret i erhvervslivets vilkår og rammebetingelser. Bare et par eksempler kunne være: Dialognetværk med erhvervslivet i Thy/Mors, aktiv i dialogen omkring styrkelse af infrastrukturen i vores område til gavn for erhvervslivet – både i forhold til Thisted Lufthavn og rute 26/34, siger han og fortsætter:

Direktør i Thy Erhvervsforum, Kim Bak Kristensen.

– Det er godt for Danmark at have fået en minister, der har bevist, at han er interesseret i området både i ord og handling. Det er selvfølgelig helt fantastisk dejligt, at vi får en “lokal” politiker på posten som Erhvervsminister. Det glæder rigtig mange i erhvervslivet i Thy, slutter Kim Bak Kristensen.

Foto: Morsø Erhvervsråd

LÆS OGSÅ:

Kollerup: – Det er en drøm der går i opfyldelse

 

 

Foto: Steen Brogaard

Forfatter

Related posts

Top