Lokale bands til årets sidste sommerkoncert

Programmet for årets sommerkoncerter på Kirketorvet i Nykøbing de seks onsdage i skolernes sommerferie har spændt bredt med noget for enhver smag. Den første sommerkoncert starterede med lokale bands og på onsdag afslutter yderligere to lokale bands, Double Up og Trio 413, årets række af gratis koncerter.

– Igen i år har sommerkoncerterne været en stor succes, som har fået rigtig mange morsingboer og turister i gågaden. Og denne fantastiske sommer har jo været helt i top til koncerter på Kirketorvet under åben himmel, siger Ellen Phillipsen Dahl, formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget i Morsø Kommune.

Sommerkoncerterne har Morsø Handelsstandsforening som arrangør og afvikles med støtte fra Morsø Kommune.

– Vi er i butikkerne i gågaden rigtigt godt tilfredse med årets koncerter, som hver onsdag har trukket mange til gågaden. Der er ingen tvivl om, at Big Fat Snake var det største med et totalt fyldt Kirketorv og de gav en rigtig god afskedskoncert, fortæller Michael Hansen, som er formand for Morsø Handelsstandsforening, og fortsætter:

– På onsdag (idag, red.) er det de lokale helte fra Double Up og Trio 413, som afslutter årets sommerkoncerter. Begge bands er rigtig dygtige og populære. Jeg er sikker på, at endnu en sommeraften på Kirketorvet vil samle mange.

Double Up spiller kl. 17-18 og Trio 413 spiller kl. 18.30-20.00 på Kirketorvet i Nykøbing onsdag den 8. august, hvor byen samtidig holder åbent til kl. 21. Der er aftensang i kirken kl. 20.15.

arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top