Lokal teaterforestilling gør klar til 4. landsdækkende turné

Med tre planlagte og to ekstraforestillinger i det nye teaterhus på Limfjordsvej, varmer Limfjordsteatret op til den fjerde landsdækkende turné med intimforestillingen ”Træt Lever og Tungt Hjerte”.

En anmelderrost og efterspurgt musikalsk forestilling, der er bygget over den amerikanske singer-songwriter Tom Waits’ musik og tekster – oversat, gendigtet og fortolket af Limfjordsteatrets sanger og skuespiller Lasse Popp. Med whiskyhæs stemme fører han publikum igennem et tåget døgns hudløse virvar af drømme, minder og anger, mens han fortæller en slags kærlighedshistorie. Med sig på scenen har han de to musikere Kim Fast Jensen og Bastian Popp.

Kæmpesucces
”Træt lever og tungt hjerte” var oprindelig tænkt som en event i forbindelse med Kulturmødet Mors 2015, hvor den blev opført i lokale butikslokaler. Men modtagelsen var så overvældende, at den blev taget op igen – og har siden været en af Limfjordsteatrets mest turnerende forestillinger med over 100 opførelser til dato.

Foto: Lars Horn, Baghuset

Publikumsgrænsen er som udgangspunkt sat ved 30 personer og forestillingen spiller helst på utraditionelle spillesteder. Det har ført trioen omkring en nedlagt banegård, et øldepot, en hotelfoyer, værksteder, tøjbutikker, private dagligstuer og meget andet.

Den spiller fem gange på Limfjordsteatret 13.-15. samt 24. januar samt i Thisted 10.-12. marts. Der er få ledige billetter til de hurtige.

Alt i alt opføres den 45 gange rundt om i landet de kommende måneder.

Forfatter

Related posts

Top