Lokal franchise-tager: – Vi har ikke ballade inde på McDonald’s

Efter en uges radio-tavshed fra McDonald’s Danmark tager Flemming Fast, der er franchise-tager på McDonald’s i Thisted, nu bladet fra munden og kommenterer på de seneste dages kritik af hans restaurant.

Flere læsere har fortalt, at de finder det utrygt at spise på byens McDonald’s fordi en lille gruppe af unge mennesker opfører sig både larmende, upassende og provokerende i og umiddelbart uden for restauranten. Blandt andet er personalet blevet kritiseret for ikke at håndtere og påtale de unges dårlige adfærd tilstrækkeligt. Men det passer ikke, siger Flemming Fast:

– Vores personale ved alt om hvordan de håndtere de sager. Mit personale håndtere de unge mennesker, og vi kan jo ikke undgå at de kommer ind til os, siger han.

Personalet kender de unge
Flemming Fast påpeger, at Thisted trods alt ikke er en ret stor by, og at meget af hans personale er cirka lige så gamle som gruppen af unge mennesker, hvorfor personalet også er bekendt med hvem de støjende unge gæster er. Flemming Fast afviser dog, at det skulle give anledning til, at de unge mennesker får længere snor end andre gæster. Han fortæller, at hvis de unge fx larmer for meget bliver det påtalt:

– Så kan det godt ske, at der er nogle der ikke kan finde ud af det og så får de af vide at de ikke skal komme her den næste uge, eller den næste måned. Jeg tror faktisk der er par stykker der har helt forbud om at komme hernede overhovedet. Det er måden vi gør det på, og det ved min restaurantchef og mine assistenter i Thisted godt. Så det passer ikke, at vi ikke håndterer det. Vi håndterer det dagligt, siger han og tilføjer:

– Men jeg vil jo ikke sige, at vi opdager alle situationer. Og jeg vil heller ikke sige, at vi ikke engang imellem har nogen som generer andre gæster. Men det sker jo alle steder, det er ikke en McDonald’s-ting. Du vil altid kunne finde et eksempel på, at nogen synes at andre gæster ikke opfører sig som man skal.

Her er trygt at være
Flemming Fast mener heller ikke, at McDonald’s i Thisted er et utrygt sted at være. Han kan heller ikke genkende det billede der er blevet tegnet af restauranten:

– Vi oplever ikke de ting som er blevet beskrevet, men vi vil gerne vedgå at der engang imellem er en episode.

Flere af vores læsere har i kommentarer på de sociale medier opfordret McDonald’s i Thisted til at hyre vagter der kunne assistere personalet i det tilfælde at konflikter på restauranten udvikler sig. Det kan Flemming Fast dog ikke se noget formål med:

– Vi har jo ikke noget ballade inde på McDonald’s, og så skal vi ikke have et vagtværn. Det er jo ikke et diskotek eller et værtshus hvor der er fulde mennesker.

LÆS OGSÅ:

Gruppe af unge fik 5-årig til at græde efter en tur på McDonald’s i Thisted

Foto: Google Maps

Forfatter

Related posts

Top