Lokal deltager med i ny danse-satsning på TV2

100.000 kroner og en optræden i ‘Vild med dans’ er på spil, når TV 2 i et nyt underholdningsprogram sætter jagten ind på Danmarks vildeste danser.

Med i programmet er 28-årige Johan Christensen, som har rødder i Lemvig. I dag bor han i Edinburgh, hvor han er en vigtig del af den danske balletmester Peter Schaufuss’ aktiviteter i Edinburgh Festival Ballet, hvor han har flere roller: Dels er han ansat hos Peter Schaufuss, dels er han leder af balletskolen, og dels er han selv solodanser. Det skriver Folkebladet Lemvig.

I ‘Den vildeste danser’ leder de tre dansekaptajner Silas Holst, Mille Gori (kendt som Motor Mille fra DR’s Ramasjang, red.) og Sonny Fredie Pedersen efter landets mest passionerede dansere. Danserne kæmperne om at danse sig til en plads på en af de erfarne kaptajners hold – og forhåbentlig nå hele vejen til finalen, hvor vinderen får titlen som ‘Den vildeste danser’, 100.000 kroner og en optræden i ‘Vild med dans’ senere på efteråret.

Programmet skulle have haft premiere allerede i foråret, men blev udskudt på grund af corona-situationen. I stedet er der premiere på TV2 i aften kl. 20.

Foto: Daniel Stjerne/TV 2

Forfatter
Top