Løvbjerg-købmand rørt over opbakning efter brand

Imorges kl. 08 kunne Løvbjerg igen inviterer kunderne indenfor. Butikken var lukket fra fredag morgen og hele weekenden efter en brand i teknikrummet.

Den massive opbakning fra kunderne er kommet bag på købmand Bjarne Smedegaard:

– Det har været helt eminent. Jeg kan ikke sætte ord på det, fortæller en tydeligt berørt købmand mandag formiddag.

Weekenden er blandt andet gået med at kassere de varer der havdet taget skade som følge af branden, hvorefter 20 mand fra skadeservice gik i gang med at rengøre hele butikken.

Frivillige fra lokal sportsklub hjalp til
Det lykkedes det lokale supermarked, at få hasteleveret en masse varer og til at pakke ud og stille på plads kom der hjælp udefra i form af en masse frivillige fra FLUIF Mors:

– De samlede lige 18 mand sammen fra fredag aften til morgen morgen for at hjælpe os, og det er jeg vildt benovet over. De har været en kæmpe kæmpe hjælp, fortæller Bjarne Smedegaard.

De frivillige vil også være at finde i butikken de kommende dage hvor de hjælper med at stille varer på plads. FLUIF Mors stiller også med tællere når der er statusoptælling i butikken.

Købmanden fortæller, at der i dag stadig vil være enkelte huller på hylderne. Han forventer dog, at være tilbage på så tæt på 100% når de sidste varer er blevet leveret i løbet af i dag og i morgen.

LÆS OGSÅ:

Løvbjerg i Nykøbing hærget af brand

 

Forfatter

Related posts

Top