Løb for alle på Mors

Løbeglade mennesker fra ind- og udland vil strømme til Mors 12. september.

Det er nemlig dagen, hvor starten går for årets Mors 100 Miles, og de modigste ultraløbere begiver sig ud på en 160 kilometer lang løbetur øen rundt.

Men der bliver også muligheder for de knap så modige, der kan deltage i årets Øroddeløb. Og hverken alder, handikap eller dårlig form er en undskyldning for ikke at være med.

– Vi mener det, når vi siger, at løb er en sport for alle. Vi er stolte over at kunne tiltrække eliten i ultraløb til Mors 100 Miles, men vi er ligeså stolte over at vise bredden i form af både børneløb, tre- og sekstimers løb og som noget nyt i år også et Jernviljeløb, siger formanden for løbeklubben Pinen og Plagen, Jann Søndergaard.

Jernviljeløbet har sit navn efter tvillingebrødrene Steen og Peder Mondrup, der som Team Tvilling i fællesskab har gennemført en Ironman, selv om Peder er spastiker og bruger kørestol.

Jernviljeløbet er en rute på tre kilometer, der er tilrettelagt, så der kan gås, løbes, bruges løbecykler, cykler med hjælper og kørestole med hjælpere.

Fra målområdet for Mors 100 Miles ved Morsø Vandrerhjem er der også opmålt en rute på tre kilometer, som man kan løbe en eller flere gange. Der er mulighed for at man kan løbe enkeltvis eller sammen med andre i en stafet.

Børneløbet bliver afviklet med tre runder på en bane på 850 meter. Det er delt op i to kategorier: Op til 11 år og fra 11 til 15 år. Der er medaljer til alle børn, der deltager.

Med så mange løbere bliver der selvfølgelig også brug for både hjælpere og tilskuere, der er med til at skabe stemning.

Starttider:
6 timers singleløb 11:00
Børneløb 13:00
3 timers singleløb 14:00
3 timers stafet 14:00
Jernviljeløb 14:00

 

Stafetløb i seks kategorier:
Folke- og friskoler
Ungdoms- og efterskoler
Gymnasie- og handelsskoler
Produktionsskoler
10. klasser
Almindelig stafet

Højest fire løbere pr. hold.
Der er en vandrepokal til vinderne i hver kategori

Tilmelding på: Tilmelding    Se kort over ruten: Kort

Læs mere her: www.pinenogplagen.dk  www.100miles.dk

 

 

Forfatter

Related posts

Top