Livets små mirakler

På onsdag den 13. oktober er der urpremiere på forestillingen ”Livets små mirakler” af og med den verdenskendte komiske skuespiller, klovn – og billedkunstner, Paolo Nani, på Limfjordsteatret på Mors.

Paolo Nani Teater er kendt og elsket rundt om i verden for forestillinger som ”Brevet”, ”Kunsten at dø” og ”Jekyll on Ice”, som har turneret i årevis. Nu kommer så en helt ny forestilling, hvor Paolo Nani har søgt nye veje og forener scenekunsten og billedkunsten.

I ”Livets små mirakler”, der er en co-produktion med Limfjordsteatret, følger vi den ensomme tegner, der har valgt at lukke sig inde i sin egen lille verden i sit atelier. Men det er svært for ham ikke at blive distraheret af verden udenfor. Støj – og særligt lyde inde fra den nye nabo, forstyrrer hans koncentration og hans tegninger. En romantisk komedie for én person om meningen med livet, der kan være så enkel, at det nærmest er svært at forstå.

Paolo Nani laver tegningerne direkte på scenen, hvor de projiceres op på en storskærm og undervejs krydres med hans udtryksfulde kropssprog, mimiske timing og finurlige humor. Forestillingen er instrueret af Frede Gulbrandsen med Limfjordsteatrets leder Gitta Malling som dramaturgisk konsulent og Lene Bek Nielsen som kostumier.

Paolo Nani er, som navnet antyder, af italiensk oprindelse, og gik i sine unge dage på et kunstnerisk gymnasium i Ferrara, og læste senere kunst ved universitetet i Bologna. Så selv om skuespillet blev hans levevej, er han stadig passioneret kunstmaler. Det er de to kunstarter, han på unik vis kombinerer i sin nye forestilling.

”Livets små mirakler” har urpremiere på onsdag den 13. oktober kl. 19:30 på Limfjordsteatret på Mors – og spiller igen samme sted torsdag den 14. oktober kl. 11:00.

Den 10. og 11. november kan den opleves i Limfjordsteatret på Frederiks Torv i Thisted hhv. kl. 19:30 og 11:00.

Billetter kan købes på www.limfjordsteatet.dk.

Forfatter

Related posts

Top