Livesalg gav travlhed i Kop & Kande

Når Mors Handel i aften for tredje gang sender live fra tre butikker i Nykøbing, så er det med solid opbakning i ryggen. Både når det kommer til de butikker som tidligere har medvirket og fra de mange seere, der via telefonen kan sidde hjemme og følge i de mange udsalg, der bliver vist frem gennem en live-sending på Facebook.

De to første gange så mellem 700-800 personer med. Og det kan mærkes, at der pludselig er så mange virtuelle kunder på besøg i ens butik på én gang, fortæller indehaver af Kop & Kande Palle Kristensen.

– Det er en super måde, at få lov at sælge og vise kunderne nogle af de gode tilbud som vi har i butikken, begynder han.

300.000 kroner i omsætning
Samlet har de seks butikker, hvor der indtil videre er blevet sendt live fra, omsat for omkring 300.000 kroner – og en af dem, der har omsat for mest er netop Palle Kristensen. Men hverken han eller hans medarbejdere er kommet sovende til succesen:

– Først og fremmest vil jeg sige, at der selvfølgelig er en hel del arbejde bag ved, at skulle lave og ikke mindst håndtere denne form for salg i butikken. Men det er arbejde vi rigtig gerne tager, da vi jo er i en meget speciel tid, hvor kunderne ikke kan komme i butikken og shoppe som normalt.

Han fortæller videre, at live-sendingen, som i hver butik varer en halv times tid, har givet et kæmpe boost i en ellers meget stille tid, hvor der ellers noteres et stort tab i omsætningen hver eneste dag.

– Udover salget på selve live-udsalget har vi også modtaget rigtig mange henvendelser fra kunder, der gerne vil bestille nogle af de rigtig mange andre varer vi har i butikken. Så vi har haft travlt de seneste dage, hvilket er rigtig dejligt, fortæller Palle Kristensen.

– Alt i alt har vi modtaget et godt stykke over 500 ordrer, som vi skulle have pakket klar til i går. Antallet af varer har løbet sig op i knap 1.000 stk.

Langt over håb og forventning
Og netop mængden af solgte varer kommer bag på Palle Kristensen:

– Det er tal, der var langt over min forventning og håb inden livesendingen. Så det har alt i alt været utrolig positivt og virkeligt stort, at opleve hvor stor en opbakning vi egentlig har fået fra hele lokalbefolkningen. Jeg har har kun positivt at sige om hele arrangementet, og det vi har hørt fra kunderne har også været yderst positivt, slutter Palle Kristensen der dog tilføjer, at han meget gerne stille op til endnu en omgang live-sending fra butikken.

I første omgang gælder det dog Garderoben, Wiiben og Prebens Vinhandel hvorfra der sendes live fra Mors Handels Facebook-side i aften fra kl. 19. På torsdag sendes der fra XL Byg Tømmergaarden, Art’n’Outlet og Rokkjærs Guld, Sølv og Ure.

Desuden sendes der live igen på tirsdag i næste uge hvor Annex’Z og Mr. Torben Jensen får besøg.

 

Forfatter

Related posts

Top