Lions Club Thisted og erhvervslivet støtter 32 projekter

I oktober kan Lions Club Thisted fejre sit 50-års jubilæum. Det fejrer klubben ved at foretage en ekstra stor uddeling af støttebeløb til en række lokale, velgørende formål.

– I snart 50 år har vi i Lions Club Thisted støttet utallige gode, lokale projekter og foreninger, hvor der gøres et enestående frivilligt arbejde eller en særlig indsats for at højne livskvaliteten for børn, unge og ældre. Gennem årene har vi bl.a. støttet uddeling af julepakker, indsatser i folkeskolerne mod misbrug af enhver art, FDF- og spejderklubber, idrætsforeninger og sportsklubber, aktiviteter for udviklingshæmmede, sang, musik og andre kulturelle formål, fortæller formanden for klubbens økonomiudvalg Per Bjørndal.

32 projekter præmieres til oktober
Til et stort donationsarrangement den 3. oktober løfter klubben sammen med en række lokale virksomheder sløret for hele 32 spændende projekter, som henover sommeren er blevet udvalgt til at modtage støtte.

”- Det har været fantastisk at læse de mange ansøgninger og spændende projektbeskrivelser fra lokale foreninger og ildsjæle. Det viser, hvor mange mennesker, der i vores lokalområde hver dag gør et kæmpe stykke frivilligt arbejde for en række gode formål – udsatte børn & unge, børn og unge ramt af livstruende eller kroniske sygdomme, et aktivt fritidsliv for børn, unge og voksne og aktiviteter, der giver bedre livskvalitet for ældre, ensomme & handicappede. Vi er utrolig glade for at vi i Lions Club Thisted nu har mulighed for at påskønne og understøtte dette store og vigtige arbejde, siger Per Bjørndal.

Årlige indsamlinger luner lokalt
Medlemmerne i Lions Club Thisted arbejder hvert år for at indsamle støttemidler gennem bl.a. klubbens salg af det velkendte ”Juleskrab” og den årlige nytårskoncert i Teutonersalen.

I år bakkes klubbens egne støttemidler op af bidrag fra en række lokale virksomheder, så der til donationsarrangementet i oktober kan uddeles hele 400.000 kr. til lokale foreninger i bl.a. Snedsted, Vildsund, Østerild, Hundborg, Thisted, Koldby, Sjørring, Hillerslev, Vorupør og Tilsted.

Foto fra tidligere uddeling i Lions : Søren Mygind, Sparekassen Thy

 

Forfatter

Related posts

Top