Lions Club Mors har 40 års jubilæum

Den 26. februar 2017 kan Lions Club Mors fejre sit 40 års jubilæum. Samtidig kan Lions fejre 100 års jubilæum i Danmark.

– Lions Club startede oprindeligt i USA af en herre ved navn Melvin Jones. Han ville oprette en forening/klub af erhvervsfolk, med det formål at støtte humanitært rundt omkring i verden ved katastrofer, fattigdom, sygdom m.v. Kort sagt skulle dem med menneskeligt og økonomisk overskud hjælpe dem, der ikke var lige så privilegerede, siger den lokale præsident Svend Erik Jørgensen.

– Den holdning er stadig ledetråd for Lions klubber i hele verden. Og altså også Lions Club på Mors. Vi samler penge ind og deler penge ud til foreninger, organisationer mv. Det særegne ved Lions Club er at alle indsamlede penge går ubeskåret til humanitær hjælp. Ingen af de indsamlede penge går til administration. Lions Club Morsø bruger primært de indsamlede midler lokalt, men støtter også store humanitære katastrofer via Lions Danmark – eksempelvis ved jordskælv, oversvømmelser og lignende, siger han.

Gule ærter og lagkage
– Vi har valgt at jubilæumsfesten skal være for dem, der ikke normalt kommer så meget ud. Derfor inviterer vi enlige og ensomme på Gule Ærter og kaffe med lagkage i T-Bords (Det tidligere KFUM) lokaler i Skovgade. De der ikke selv kan komme frem vil Lions Clubs medlemmer afhente på bopælen og køre hjem igen, fortæller Svend Erik Jørgensen.

Kender man nogen, der trænger til denne opmuntring kan man kontakte Svend Erik Jørgensen på 21 66 16 40 eller sende en mail på svenderikjorgensen@gmail.com.

175.000 kr. skal uddeles
Den 26. februar holdes der reception på Limfjords Teatret for inviterede samarbejdspartnere. Ved den anledning vil der blive uddelt donationer for ca. 175.000 kr. Foreninger og organisationer opfordres til at sende ansøgning. Ansøgning kan sendes til ovenstående mailadresse.

Lions støtter ikke enkeltpersoner. Lions støtter sociale, humanitære og kulturelle formål.

FOTO: Lions Club

Forfatter

Related posts

Top