Lions Club klar med pop-up butik med juletema

I månedsvis har de flittige medlemmer af Lions Club Salling/Mors haft travlt, for at have et bredt udvalg af ting kalr til salg i den pop-Up butik, som i tre dage holder åbent i Vestergade 11 i Nykøbing.

– Vi har strikket, syet og filtet. Syltet, bagt og konserveret. Pyntet, dekoreret og kreeret. Så kom ind i butikken. Find din unikke julegave, fødselsdagsgave, værtindegave, eller forkæl dig selv. Foruden de hjemmelavede ting, vil der være salg af varer i kommission fra lokale producenter.

Overskud fra salg i butikken går ubeskåret til støtte lokalt. Mere konkret til ensomme og socialt udsatte borgere, der trænger til hjælp og opmuntring.

– Husk mundbind, men glem gerne indkøbstasken. Lions sælger smarte indkøbsnet, genanvendelige, kan pakkes sammen, lige til at have i tasken, oplyses det i en pressemeddelelse.

Overskud fra salg af indkøbsnet samt varer/gaver fra sponsorer i lokale butikker, vil blive brugt til julekurve til de ensomme ældre, der på Mors og en del af Salling, kun får besøg af besøgsvenner i julen.

Butikken har kun åbent følgende dage: Fredag den 27. november kl. 10 – 18, lørdag den 28. november kl. 10 – 15 samt søndag den 29. november kl. 10 – 15.

Forfatter

Related posts

Top