Limfjordsteatrets forestilling drager landet rundt

Limfjordsteatrets roste forestilling ”morfarMORFARmorfar” indleder i næste uge en tætpakket turné i Vils på Sydmors Skole og Børrnehus. Her spiller den tirsdag 26. februar kl. 17 for offentligheden, mens den onsdag og torsdag vises for en del af øens skolebørn fra 3.-6. klassetrin.

Herefter skal de tre skuespillere Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa ud på landevejen og opføre omkring 60 forestillinger rundt om i landet – heraf 24 i Riddersalen på Frederiksberg, som er et af de helt store børneteatre i hovedstaden. Sidste år havde ”morfarMORFARmorfar” en tilsvarende lang periode på Anemoneteatret i det indre København.

– Det er en fantastisk dejlig forestilling, som har været meget efterspurgt rundt omkring, dels som skoleforestilling, dels som en forestilling, der kan samle på tværs af generationer, siger teaterleder Gitta Malling.

Forestillingen er instrueret af Nils P. Munk og har tre meget forskellige morfædre som omdrejningspunkt. Der er ham, der fortæller historier og bygger hule i haven. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, familien helst ikke snakker om – og så alligevel …

”morfarMORFARmorfar” er blevet rost til skyerne af både anmeldere og publikum og der venter både børn og voksne en varm, rørende og musikalsk oplevelse i Vils. Der er stadig billetter at få – til familievenlige priser med 70 kr. for voksne og 40 kr. for børn excl. gebyr – på Limfjordsteatrets hjemmeside.

Foto: Lars Horn, Baghuset

Forfatter

Related posts

Top