Limfjordsteatret levendegør Nykøbing unde Kulturmødet

Efter sidste års succes med aktiviteter i midtbyen, har Limfjordsteatret sammen med Morsø kommune besluttet at fokusere på de stærkeste events fra sidste års arrangement. Dette betyder at man igen vil kunne opleve noget af alt det skønne Mors kan byde på når det kommer til samarbejder og foreninger.

Limfjordsteatret har indgået et stort samarbejde med Morsø Handelsstandsforening om igen at oppyntegå-gaden, men denne gang er det med tre temaer og hele gå-gaden der får lidt pynt.

Vasketøj og paraplyer skal skabe miljø
Fra Løvbjerg og op til Lille Torv bliver himlen over de handlende fyldt med vasketøj som i baggårdene i Italien. Paraplyerne bliver gentaget samme sted som sidste år og fra Kirketorvet og ned mod det gl. Rådhus laves der en slags eventyrskov med fuglefløjt.

– De fleste ting er på plads. Vi kæmper dog stadig for at finde nok paraplyer samt vindspil vi kan hænge i træerne. Så hvis man ligger inde med paraplyer, må man endelig donere dem eller sprede budskabet om at vi stadig mangler omkring 300 stk., fortæller Sophie Villsen, Limfjordsteatret.

To udendørs forestillinger på programmet
Derudover er der to udendørsforestillinger på programmet ”N.A.R.G” og ”Memories”.

Førstnævnte er indkøbt med workshop for unge på øen og her deltager 10eren med deres unge, der lige er startet og skal rystes sammen. Workshoppen handler om teamwork og hvordan det påvirker andre hver gang man tager et valg. ”Memories” er en forestilling med Kristian Dinesen som før har arbejdet på Limfjordsteatret med bl.a. forestillingen Don Q. Begge forestillinger er gratis.

Hvide cyklister i gaderne
Hvem husker ikke de hvide brude eller de hvide mennesker i rundkørslen fra sidste år?

I år kommer mange af dem igen og igen deltager et hav af foreninger fra øens lokalmiljø. Disse pop-up events vil man kunne finde rundt omkring under hele Kulturmødet.

– Der er utroligt mange, der har valgt at deltage i år både nogle der var med sidste år, men også helt nye har meldt sig på banen, så det bliver helt fantastisk, lover iscenesætter Steen Haugesen. Dog efterlyses der folk, der har lyst til at danse, altså lære en koreografi, der så skal opføres under Kulturmødet som en del af pop-up events’ne, øvegangene inden vil være minimale.

Det kan være alle aldre, slags, øvede, begyndere, ja- hvem som helst. Man skal bare have lyst til at have det sjovt og lysten til at møde en masse andre, der også har lyst til at være med. Steen Haugesen tager i mod tilmeldinger på teatret eller på 27112767.

Ny forestilling med musik af Tom Waits
Den sidste event Limfjordsteatret smider i puljen er Træt Lever og Tungt Hjerte, en ny mini-egenproduktion med Tom Waits musik oversat til dansk. Denne vil spille to gange i fuld længde.

– Det spændende er, at forestillingen spiller et nyt sted hver gang og man skal på jagt efter billetter. Der er kun plads til ca. 10-15 publikummer og billetterne bliver uddelt gennem sjove happenings i samarbejde med de 2 butikker, der skal huse forestillingen. Butikkerne bliver offentliggjort i starten af august, men hold øje med facebook for at få fat i billetterne Der kan afsløres meget mere om det hele i starten af august, når de sidste ting er faldet på plads, fortæller Sophie Villsen.

Forfatter

Related posts

Top