Limfjordsteatret klar til årets sommerskole

Hvis man går og keder sig hjemme i sommerferien og går i 2.-8. klasse, kan man få masser af oplevelser på Limfjordsteatret i Nykøbing, hvor man igen i år afholder sommerskole.

Denne gang handler det om både at skabe en forestilling for familie og venner, men også om at skabe noget, der kan deltage i Morsø Festuge fra d. 17. august – 23. august 2014.

På blot fire dage skabes en forestilling, der handler om de børn og unge, der deltager i sommerskolen. Site specific betyder, at man spiller på et helt særligt sted og det udvælger de to professionelle instruktører sammen med børnene.

Man behøver ikke at have spillet teater i forvejen for at deltage i sommerskolen, man skal bare komme som man er. Det kan også være at man har et specielt talent f.eks. parkour, dans, sang etc. så vil dette indarbejdes i forestillingen hvis man har lyst til at vise det frem.

Det vil endnu engang være Pernille og Steen Haugesen, der arbejder med børnene og de ser frem til endnu en skøn sommer på Mors med Limfjordsteatrets sommerskole.

Steen og Pernille skal desuden også være med i et kæmpe stort projekt under Morsø Festuge, hvor de skal iscenesætte lokale foreninger, frivillige og interesserede i en forestilling, der kommer til at foregå hele vejen ned gennem byen.

Sommerskolen finder sted den 30. juni til 3. juli 2014 og man skal tilmelde sig på Limfjordsteatret.

Forfatter

Related posts

Top