Limfjordsteatret inviterer på morgenkaffe med byggehjelm

Limfjordsteatret inviterer til det første Hyg & Byg-arrangement i det nye byggeri under Kulturmødet.

Fredag 24. august kan kulturmødedagen med andre ord indledes med gul byggehjelm på hovedet, kaffe i koppen, rundstykke i hånden og jazz-toner i ørerne:

– Der er så mange kulturfolk samlet på øen under Kulturmødet, og mange – både lokale og folk udefra – har ytret ønske om at se og høre om vores nye byggeri. Derfor har vi besluttet at starte dagen med morgenkaffe og en rundvisning i det nye teaterbyggeri på Limfjordsvej, siger teaterleder Gitta Malling.

Et bjerg af gule hjelme
Byggeriet skrider planmæssigt frem, og man ville kunne se de nye sale, café-området, værksteder, administration, og hvad de 1800 m2 ellers skal rumme. Derudover vil Gitta Malling fortælle om tankerne bag og visionerne for det nye scenekunsthus, som vil stå klar til indvielse i efteråret 2019.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Limfjordsteatret

– Vi har anskaffet et bjerg af gule sikkerhedshjelme, så vi kan bevæge os rundt i bygningen, hvor håndværkerne ellers arbejder på højtryk, siger Gitta Malling og tilføjer, at det er aftalt med håndværkerne, at de møder senere ind netop denne dag.

Af hensyn til forplejning bedes man sende en mail til post@limfjordsteatret.dk og skrive, hvor mange man regner med at komme.

Foto: Limfjordsteatret

Forfatter

Related posts

Top