Limfjordsteatret har brug for hjælp til børneforestilling

Limfjordsteatret på Mors er i fuld gang med at skabe den næste børneforestilling ”Forvandling”, der samtidig bliver en installation, som de mindste fra nul til tre år og deres voksne kan gå på opdagelse i.

– Det bliver et finurligt og magisk landskab, inspireret af skoven og naturen, fortæller Lene Bek Nielsen, der er syerske på Limfjordsteatret og med til at designe og kreere scenografien – og som får brug for en masse hjælpende hænder til projektet.

– Vi skal have syet Livets Træ og have strikket og hæklet en masse blade i grønne nuancer. Der skal syes små insekter og cirka en million franske knuder til mos og en hel masse andet. Jeg tror ikke, jeg overdriver, hvis jeg siger, det bliver øens største håndarbejdsprojekt nogensinde, siger Lene Bek Nielsen.

Hun understreger, at der bliver opgaver til både de håndarbejdskyndige og til dem, som ikke er fortrolige med hverken symaskine eller strikkepinde.

– Der bliver mange teknikker, mange tekstile genrer og man skal bare have lyst til at være med og til at skabe sammen med andre, siger Lene Bek Nielsen.

Derfor inviteres der til et informationsmøde onsdag den 29. januar kl. 17, hvor man kan høre nærmere om projektet – samt til en workshop lørdag den 1. februar kl. 10-13.

– Jeg vil lave nogle anvisninger – for eksempel nogle prototyper på strikkede og hæklede blade. Men der bliver også mulighed for, at man selv kan lege og være med til at sætte sine aftryk i skoven, fortæller hun.

Forestillingen er en del af et udviklingssamarbejde mellem Limfjordsteatret og TATE Modern i London. En danser og en skuespiller kommer til at agere inde i scenografien, hvor de skal guide de mindste teatergængere og deres voksne igennem en sanselig oplevelse.

”Forvandling” får premiere den 4. april og skal derefter med på den store børneteaterfestival senere på måneden.

Interesserede må meget gerne sende en mail til lene@limfjordsteatret.dk eller en sms til 5137 0430

Forfatter

Related posts

Top