Limfjordsteatret fejrer 25 årigt virke som egnsteater

Limfjordsteatret fejrer 25 års jubilæum i denne sæson 2014/2015 og det skal der fejres.

– Vi startede fejringen med en kæmpe festuge i starten af sæsonen i august 2014 og forsætter den nu med en slags en-dags festival lørdag d. 9. maj. Og vi glæder os til at se alle interesserede til en folkefest både her på teatret, i Nykøbing Hallen og på MC Holm Skole, siger Teaterchef Gitta Malling

På lørdag byder Limfjordsteatret ind til gratis teater fra kl. 10.00 med 5 af deres professionelle egenproduktioner – 3 børne- og 2 voksen forestillinger.

Kl. 10.00 – ALDER 3+ – LETTERE END MIG (varighed 45 min)
Kl. 12.00 – ALDER 3+ – DON Q (varighed 45 min)
Kl. 14.00 – ALDER 5+ – GRiSK (varighed 45 min)
Kl. 16.00 – ALDER 14+- VIL IKKE FORSTYRRES (varighed 75 min)
Kl. 18.30 – ALDER 16+- SLEMMER DRENG (Varighed 90 min)
Kl. 20.00 – Jubilæumsmiddag og taler
Kl. 22.30 – JUBILÆUMSANIMATION

ALLE billetter er gratis og SKAL bestilles på www.limfjordsteatret.dk

Egnsteatret Limfjordsteatret blev stiftet i 1989 af en gruppe ildsjæle, der mente at der skulle være et professionelt producerende teater på Mors. Denne gruppe dannede Limfjordsteatrets Vennekreds og efter hårdt og passioneret arbejde åbnede Limfjordsteatret dørene til første sæson i 1989.
Første teaterleder var Gunnar Rose, siden kom Michael Mansdotter på pinden og i de sidste ca. 14 år har Gitta Malling siddet ved styrepinden på Limfjordsteatret.

Limfjordsteatret er fronløbere i udviklingen
Limfjordsteatret er vokset og vokser stadigt både aktivitetsmæssigt men også når man kigger på mængden af ansatte.

Pt. har Limfjordsteatret ansat ca. 15 medarbejdere og har ca. 65 freelancere igennem på en sæson. Antallet af årskortholdere og publikum generelt er også stigende hvilket er medvirkende til at flere gæstespil kan spille 2 dage på Limfjordsteatret og egenproduktioner kan spille op til 1 uge mod tidligere kun at spille en enkelt eller 2 gange.

– Med denne fejring af jubilæet fejrer vi ikke kun Limfjordsteatret, men også lokalsamfundet, der virkelig støtter op om os. De er stolte af os og det gør vi os også umage for at de bliver ved med at være!, fortæller Sophie Villsen.

Limfjordsteatret går med planer om at bygge nyt teater ude ved gymnasiet – planer der forhåbentlig går i gang til efteråret og som skal resultere i et brandnyt sted, der åbner i sæson 16/17 hvis alt går efter planen.

Forfatter

Related posts

Top