Limfjordsteatret åbner for billetsalg

Limfjordsteatret i Nykøbing har nu åbnet for salg af billetter til den kommende sæson, og lancerer i samme ombæring et sæt trygheds-regler for både gæster og ansatte.

– Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer, og er klar til at justere undervejs. Men vi har forsøgt at tage højde for, at det er en meget speciel tid, vi befinder i, og at det skal være en tryg oplevelse at komme i teatret, siger teaterleder Gitta Malling.

Flere dobbelt-forestillinger
For eksempel bliver flere af forestillingerne vist to gange mod sædvanligvis kun én.

Teaterleder Gitta Malling glæder sig til igen at kunne byde teatergængerne indenfor i det nye teaterhus. Foto: Lars Horn, Baghuset

– Med de afstandskrav, der er gældende lige nu, kan vi have cirka halvt så mange i den store sal, som vi plejer. Til gengæld spiller flere af forestillingerne både om aftenen og den efterfølgende formiddag, så vi forhåbentlig får plads til alle. Måske retningslinjerne er ændret til september, når sæsonen begynder, men så retter vi ind efter det, fortæller Gitta Malling.

Sæsonen byder på en bred vifte af vidt forskellige voksenforestillinger med både danske og internationale gæstespil, humor og alvor, monologer og dialoger, fysisk teater, nycirkus, flamenco og verdensmusik – og teatrets egne forestillinger.

Trykt program er på trapperne
Programmet for den kommende sæson kan ses online på teatrets hjemmeside, og i løbet af næste måned vil der også blive udgivet en trykt sæsonbrochure.

– Men da vi ved, at mange er utålmodige efter at få bestilt, åbner salget allerede nu, slutter Gitta Malling.

Foto: Lars Horn, Baghuset

Forfatter

Related posts

Top