Limfjordsbussen tager en tur mere i 2015

Limfjordsbussen sejler igen i 2015 mellem Nykøbing og Fur og videre til Livø selvom projektperiode er slut og Skive/Fur Turistbureau ikke mere ønsker at garantere økonomien.

Det gør man til gengæld i Morsø Turistbureau, der doghar sikret sig markedsføringsmæssig opbakning fra de tidligere partnere.

– Morsø Turistbureau har gennem mange år haft et godt samarbejde med Rederiet Nordisk Færgefart og har med stor succes tilbudt forskellige oplevelsesture på Limfjorden eksempelvis Sælsafari, solnedgangsture og Mors Rundt – derfor er det oplagt, at vi fremover overtager Limfjordsbussen, siger Turistchef Bente Kristensen.

Det bliver dog en reduceret sejlplan for Limfjordsbussen i forhold til tidligere år.

– men vi synes i hvert fald selv, det er et rigtig flot sejlprogram, vi kan tilbyde lokale og turister til sommer, siger Bente Kristensen.

Masser afgange og oplevelser til salg allerede nu
Hver tirsdag og fredag i højsæsonen vil der være 3 afgange fra Nykøbing Havn til Fur og 3 afgange fra Fur til Nykøbing.

Hver onsdag og torsdag i højsæsonen vil Limfjordsbussen som noget nyt sejle fra Nykøbing til Fur og videre til Livø. Det vil sige at der både er af- og påstigning på Fur.

For at tilgodese de mange gæster i Jesperhus og på Sallingsund Færgekro & Camping vil der hver tirsdag og torsdag i højsæsonen være solnedgangsture fra Trinbrættet ved Sallingsund.

Ud over Limfjordsbussen ture vil vi også i 2015 tilbyde følgende sejlture fra Nykøbing Havn: Mors Rundt ad søvejen, Til Blinderøn for at se sæler, Ølsmagning på Limfjorden og endnu en nyhed Tapas/Vin cruise på Limfjorden.

Turene vil blive besejlet af ”Bertha K” med plads til ikke mindre end 96 personer.

Sejladsen er støttet af Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets udviklingspulje i Morsø Kommune.

Billetterne kan allerede nu bookes på www.visitmors.dk eller købes på Morsø Turistbureau.

Forfatter

Related posts

Top