Lille sensation: FC Thy stjal et point mod Fortuna Hjørring

FC Thy – Thisted Q stod for at levere det der mildt sagt kan betegnes som en lille fodboldsensation onsdag aften. Her blev det nemlig til et 1-1 resultat på udebane i 3F-ligaen mod et af de seneste 15 års mest dominerende hold i dansk kvindefodbold, Fortuna Hjørring.

Fortuna Hjørring har sammen med Brøndby været suveræne i Danmarks bedste fodboldrække for kvinder i årevis, og de to tophold har sjældent haft for vane at smide point ud over i deres indbyrdes opgør.

Malene Sørensen stod for thyboernes mål da hun i midten af 1. halvleg fortjent bragte gæsterne foran direkte på et frispark. Fortuna Hjørring undgik dog den store ydmygelse, da hjemmeholdet’s Emma Snerle udlignede til slutresultatet kort før pausen.

Fortuna Hjørring vandt de to holds fire interne opgør i sidste sæson med en samlet målscorer på 19-1.