Ligakonkurrenter og fanklubber går sammen efter fanformands død

I sidste uge mistede håndboldklubben TTH Holstebro en af sine mest trofaste fans. Den blot 36-årige fanformand Brian Albertsen sov af ukendte årsager stille ind i sit hjem.

Dødsfaldet får nu klubbens konkurrenter i dameligaen til at rykke sammen i bussen. Derfor er alle de 13 konkurrerende ligaklubber nu gået sammen om en bårebuket til Brian Albertsens begravelse. De vil markere, at håndboldklubberne herhjemme står sammen på tværs af landet. Det skriver TV2.

Fanklubberne på herre-siden, herunder Bette Balkan, er også gået sammen om en bårebuket.

På TTH’s hjemmeside er der skrevet mindeord om Brian Albertsen, hvor han beskrives som en enestående fan-supporter, der gav sit hjerte og massevis af frivillige timer til klubben:

Brians engagement og indsats for både fanklubben og for håndboldklubben var fantastisk, står der blandt andet.

Mandag mødte TTH Holstebros kvinder Ajax i ligaen, hvor der blev afholdt et minuts stilhed før kampen for at mindes Brian Albertsen. Om præcis en uge gæster TTH Holstebro’s herrer Mors-Thy Håndbolds hjemmebane i Nykøbing.

 

Mindevideo for Brian Albertsen som er slået op på TTH Holstebro’s Facebook-side:

Mindevideo for Brian Albertsen

EN ÆGTE TTH-FAN GLEMMER VI ALDRIG ?Brian Albertsen, formand i TTH Fanklub gik for nyligt bort, og på sin sidste TTH-dag, som var til udekampen i Skjern, havde klubben et kamerahold med til at følge fanklubben. Med accept af og i samråd med Brians familie, har vi valgt at fremvise denne video – som et sidste minde om Brian Albertsen og til ære for Brians og fanklubbens flotte indsats for TTH Holstebro.Mindeord om Brian: https://www.tthholstebro.dk/nyheder/en-aegte-tth-fan-glemmer-vi-aldrig

Slået op af TTH Holstebro i Mandag den 17. september 2018

Foto: TTH Holstebro

Forfatter

Related posts

Top