Lidl i Thisted har landets bedste frugt og grønt

Lidl i Thisted kan noget med fødevarer. For anden år i træk vinder man nemlig en fødevarepris.

Sidste år vandt man Mejeriprisen i kategorien Discount, og i år kan man så bryste sig af at have vundet Frugt- og grøntprisen 2017.

Et imponerende udvalg af frisk frugt og grønt blandet med stor viden og stolthed over netop deres hjørne af butikken. Det er noget af dét, der skal til for at vinde Frugt- og grøntprisen 2017, der hvert år uddeles på Landbrug & Fødevares store branchedag ’Fødevaredagen’.

– Lidl i Thisted vinder på grund af deres forfriskende og til tider skæve måde at tænke sameksponering på. I Thisted har medarbejderne tænkt frugt og grønt ind i så godt som hvert et hjørne af butikken. Ved isen bliver man fx fristet til at putte bær i kurven, ved siden af osten finder kunderne peberfrugt, og ved hylden med babymos finder du ikke blot ingredienser til at lave din egen frugtmos, men også en tilhørende opskrift, siger Line Munk Damsgaard, der er Jurymedlem og ernæringschef hos Landbrug & Fødevarer.

Foto : Christian Kjeldsen

Jubel i Thisted
Med to priser på to år er der ikke noget at sige til, at man jubler hos Lidl i Thisted.

-Jeg kunne ikke have gjort det her alene, så jeg skylder en stor tak til mit team og til baglandet. Det er virkelig stort at vinde prisen og dejligt at blive hædret for dét, man brænder for,” siger Lars Thomsen, der er butikschef i Lidl, Thisted.

Det er fjerde år Frugt- og grøntprisen bliver uddelt i de to kategorier ’Discount’ og ’Supermarked’. Bag Frugt- og grøntprisen står Landbrug & Fødevarer med Dansk Gartneri, Produktionsafgiftsfonden for Frugt- og Gartneriprodukter og Foreningen Plan Danmark som partnere.

Foto : Landbrug & Fødevarer

 

Forfatter

Related posts

Top