Lidl i Nykøbing – nu med P-vagt

Fremover skal man huske at stille P-skiven, når indkøbsturen går til Lidl i Nykøbing. Discountbutikken har nemlig indført tidsbegrænset parkering på deres parkeringsplads og hyret Europark til at håndhæve reglerne.

Grunden er tilsyneladende, at flere kunder har oplevet, at det var svært at få en parkeringsplads ved butikken. Det oplyser kommunikationsmedarbejder Henriette Tang Vinkel fra Lidls kontor i Kolding.

– Vi har over en længere periode oplevet, at folk fra de omkringliggende virksomheder benytter P-pladsen ved vores butik til langtidsparkering, og derfor er det blevet besluttet at få en parkeringsordning, skriver hun i en mail til limfjordupdate.dk

Selv om parkeringskontrollen angiveligt er indført af hensyn til kunderne, så gælder restriktionerne alligevel hele døgnet alle ugens dage.

Vi har spurgt nogle af kunderne, hvad de mener om parkeringskontrollen ved Lidl. Flemming Andersen fra Glyngøre har netop parkeret sin knaldgule bil.

– Det er en dårlig ide. Jeg har aldrig været ude for, at jeg ikke kunne få en parkeringsplads her. Fremover vil jeg nok tænke over, om jeg skal handle et sted uden P-vagt, siger han.

Torben Lawaetz fra Nykøbing mener derimod, at det er helt i orden med parkeringskontrol.

– Jeg kender det fra min egen virksomhed, at fremmede biler fylder parkeringspladsen op. To-timers parkering er helt OK, siger han.

Tove Hunnerup fra Solbjerg er netop kommet ud til bilen med sine indkøb.

– Åh -det havde jeg helt glemt, siger hun. Skaden er dog ikke så stor, for hendes bil er udstyret med en automatisk P-skive. Alligevel synes hun ikke helt, at parkeringsordningen er en god ide.

– Det er træls, det er jo det eneste sted i byen, hvor der er P-vagt. Men på en måde kan jeg godt forstå det. Jeg har oplevet, at det kunne være svært at komme ind på parkeringspladsen. Der var et arrangement på skolen, hvor forældrene satte børnene af, siger hun.

Alice Dalgaard fra Tøving kommer tilbage til sin bil fra et ærinde et andet sted.

– Det er noget skidt, siger hun om parkeringsordningen. Jeg holder altid her, og jeg handler altid i Lidl. Jeg forstår det ikke, for her er jo aldrig overfyldt. Jeg vil måske nok tænke over, om jeg vil handle lige så meget i Lidl fremover, siger hun.

Hvis man skulle være uheldig at få en parkeringsbøde, er der måske hjælp at hente. Det fremgår af mailen fra Lidl, hvor der står: “Skulle man være uheldig og glemme at stille sin P-skive, er der mulighed for at henvende sig i butikken eller kontakte vores kundeserviceafdeling.”

Forfatter

Related posts

Top