Lever hvor vi bor

Som en del af årets Kulturmødet Mors inviterer bibliotekerne på Kulturmødet og Morsø Folkebibliotek til en hyggelig aften på folkebibliotek torsdag d. 19. august kl. 19.00 – 22.00.

Her kan du møde forfatterne Knud Sørensen, Hans Otto Jørgensen, Malte Tellerup og musiker Bjarke Kirk.

Kunstnerne har alle rødder i landbruget og landsbymiljøer og skriver om de mange forandringer, livet på landet har gennemgået de sidste årtier. Er det godt, skidt, uundgåeligt eller noget vores politikere har bestemt og måske derfor kan nå at ændres?

Knud Sørensen åbner aftenen med oplæsning fra sin dugfriske digtsamling ”Gemmebogen”. Hans Otto Jørgensen taler med cand.mag. Jørgen Dissing Nørgaard om ”Dead Man Walking – Mamrelund”. Bjarke Kirk spiller sange fra sin udgivelse ”Lever hvor vi bor”. Malte Tellerup taler med bibliotekar Ove Hesselbjerg om ”Hedeselskabet”.

Biblioteket er vært ved en god lokalt produceret øl til at runde af med og publikum har mulighed for at få en snak med kunstnerne og med hinanden.

Kunstneren Halfdan Pisket har illustreret Hans Otto Jørgensens ”Dead Man Walking – Mamrelund” og hans værker kan opleves 9. – 27. august på biblioteket.

Billetter til arrangementet kan afhentes på Morsø Folkebibliotek.

Foto: Lea Meilandt

Forfatter

Related posts

Top