Lerpytter opgraderet for mere end 5,6 millioner kroner

Thisted kommune har betalt 5.630.714 kroner for en opgradering af Lerpytter Stadion. Således er der nu installeret både et vandingsanlæg der forsynes af returvandet fra fjernvarmen i Klitmøller, varme i banen samt et bedre lysanlæg hvoraf sidstnævnte var et krav for at leve op til belysningskravene til tv-transmissioner fra kampe i 1. division. Det skriver Thisted Dagblad.

Millioninvesteringen blev vedtaget da Thisted FC spillede i landets næstbedst fodboldrække. Siden er holdet rykket ned i 2. division, og lige nu virker investering derfor formålsløs – og alligevel ikke: For FC Thy-Thisted Q, der til daglig huserer i kvindernes bedste række, har nemlig også hjemmebane på  Lerpytter.

Selvom investeringen blev godt 130.000 kroner dyrere end anlægsbevillingen glæder formanden for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget Esben Oddershede sig over, at man i Thisted nu har et opgraderet stadion der lever op til de krav, der stilles til en bane, der bruges til fodbold på et højt niveau.

Fordyrelsen skyldes bl.a., at de nye installationer krævede en ny og større hovedforsyningseltavle i transformatorstationen på Lerpyttervej samt ekstra elkabler til forsyning og rørføring til fibernet.

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter
Tags

Related posts

Top