Lemvig har landets længste liggetid

Lemvig Kommune er det sted i landet hvor det tager allerlængst tid at få solgt sin bolig. Her tager det i gennemsnit 411 dage.

Det viser en gennemgang af huses liggetid foretaget af Jyllands-Posten.

Men den lokale ejendomsmægler, Lars Lyng fra EDC i Lemvig, har mere end svært ved at genkende dét billede der bliver malet af det marked han opererer i:

– Det er svært at forstå, når man lige er gået ud af juli med et salg på 19 ejendomme. I Lemvig er vi tre ejendomsmæglere, og vi har tilsammen et salg på den gode side af de 300. Det nærmer sig altså et salg om dagen Vi har endog handler, hvor der er flere købere, og hvor salgsprisen bliver højere end udbudsprisen. Det er selvfølgelig normalt i København, men det er det ikke her, siger han til Dagbladet Holstebro Struer.

Han mener, der er en afgørende forskel mellem liggetid og salgstid:

– Jeg tror, man i denne statistik bruger liggetid, og man så bare tager de ejendomme, der er til salg, og ser på hvor længe, de har ligget. Så tager man gennemsnittet for det. Og der er ejendomme, hvor sælgeren har stor tålmodighed og er ligeglad med, at det tager lang tid, før der kommer en køber. Og det trækker jo voldsomt i sådan en statistik.

Se hvor i landet liggetiden er HER:

Foto: Nybolig

Forfatter

Related posts

Top