Leif Gravesen ny formand for LandboThy

LandboThy har konstitueret sig efter generalforsamlingen i sidste uge med  Leif Gravesen som ny formand. Flemming Nielsen blev valgt som næstformand.

På dette års generalforsamling i LandboThy takkede bestyrelsesformand Morten Yde af for at hellige sig sit eget landbrug og sin familie. Leif Gravesen, Mette Iversen og Preben Nielsen blev valgt direkte til bestyrelsen. Derudover består bestyrelsen af Flemming Nielsen, Jesper Lousdal, Søren Nielsen, Morten Bonnerup, Bjarne S. Gravesen, Kim Jørgensen og Søren Stigaard Tølbøll.

– Landbruget betyder rigtig meget for vores område, og derfor vil vi i bestyrelsen hos LandboThy fortsætte arbejdet og kampen for landbrugsfamiliernes vilkår i det nordvestjyske. Vi har fået nogle bedre rammebetingelser takket være landbrugspakken, men processen og håndteringen den seneste tid kan skabe usikkerhed om fremtiden. Derfor har vi en stor opgave i bestyrelsen i at sikre, at vi fastholder de længe ventede betingelser og arbejder mod fortsat udvikling af erhvervet, siger Leif Gravesen.

Den nye bestyrelsesformand fremhæver, at LandboThy er en stabil virksomhed, der hele tiden arbejder med udvikling til gavn for medlemmerne og kunderne, samt synliggørelse over for lokalbefolkningen og lokalpolitikerne gennem dialog og troværdighed.

Leif Gravesen blev i 2005 valgt ind i bestyrelsen for den daværende Landboforeningen Nordthy, som i 2007 fusionerede med Det thylandske landøkonomiske Selskab til LandboThy. Han vil fremover også repræsentere LandboThy i bestyrelsen for Videncenter Thy-Mors.

Leif Gravesen er 45 år og bor i Thorsted, hvor han ejer og driver en ejendom med slagtesvineproduktion og planteavl.

Fra venstre øverst: Søren Nielsen, Bjarne S. Gravesen, Morten Bonnerup, Preben Nielsen, Søren Stigaard Tølbøll, Fra venstre nederst; Jesper Lousdal, Kim Jørgensen, Mette Iversen, næstformand Flemming Nielsen og formand Leif Gravesen.

Fra venstre øverst: Søren Nielsen, Bjarne S. Gravesen, Morten Bonnerup, Preben Nielsen, Søren Stigaard Tølbøll,
Fra venstre nederst; Jesper Lousdal, Kim Jørgensen, Mette Iversen, næstformand Flemming Nielsen og formand Leif Gravesen.

Forfatter

Related posts

Top