Legind Sø: 34-årig mand anholdt for voldtægt af 9-årig pige

OPDATERET KL 09.02: Artiklen er opdateret med udtalelser fra Politiinspektør Hans Roost

Midt- og Vestjyllands Politi har den 22. juni 2018 kl. 12.20 anholdt en 34-årig mand mistænkt for voldtægt af en 9-årig pige.

Den foreløbige efterforskning peger på, at forbrydelsen skete onsdag den 13. juni mellem kl. 18.00 og 20.30.Pigen blev lokket ind i mandens bil i Vinderup nord for Holstebro, og kørt til et p.t. uidentificeret gerningssted.

Kriminalteknikere undersøgte det mulige gerningsted ved Legind Sø store dele af fredagen. Allerede torsdag eftermiddag undersøgte politiet området første gang.

Det er efterforskningen af denne sag, der torsdag og fredag førte til, at politiet var til stede ved Legind Sø på Mors. Af hensyn til den videre efterforskning kan politiet ikke oplyse yderligere, hverken om sagen i sin helhed eller om resultaterne af aktionen ved Legind Sø.

Politiinspektør Hans Roost fortæller dog, at:

– Legind Sø er interessant for vores efterforskning, men det er der også andre steder der er, siger han og understreger at man endnu ikke med 100% sikkerhed har fastslået, at voldtægten af pigen skulle have foregået netop her.

– Der er andre interessante steder for os også, men det kan jeg ikke løfte sløret for på nuværende tidspunkt.

– I forbindelse med sådan en efterforskning er der mange undersøgelser og sporsøgninger, men det er simpelthen for tidligt at sige, om Legind Sø er gerningstedet, fortæller Hans Roost og siger, at man nu afventer analyserne fra sporsikringerne ved Legind Sø.

Manden fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Herning lørdag den 23. juni 2018 kl. 12.00. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre af hensyn til pigen og den videre efterforskning.

Midt- og Vestjyllands Politi ønsker ikke at oplyse hvor manden kommer fra, men Hans Roost fortæller dog, at han er fra det midtjyske

Skole advarede om mistænkelig mand
Ifølge Skive Folkeblad advarede Vinderup Skole allerede tirsdag om, at skolen var blevet gjort opmærksom på, at der kørte en sort bil rundt i området, og at føreren af bilen udviste »en unormal« interesse for børn.

Derfor opfordrede skolen via intranettet alle forældre til at tage en fornuftig snak med deres børn om, hvad man gør, hvis man bliver kontaktet af en fremmed, som forsøger at lokke en med sig.

Desuden blev skolens forældre opfordret til, at fortælle deres børn, vigtigheden af, at sige det til en voksen, hvis man blev kontaktet.

Om den mistænkelige mand i den sorte bil er identitisk med den nu anholdte mand er ikke bekræftet af Politiet, men:

– Men det er klart, at det er en episode der indgår i vores efterforskning, fortæller Politiinspektør Hans Roost til LimfjorduUpdate.dk.

Forfatter

Related posts

Top