Legendariske Monza venter på Malthe

I weekenden deltager Malthe Jakobsen fra Sennels i fjerde afdeling af European Le Mans Series (ELMS) på den legendariske Formel 1-bane Monza, der ligger ved Milano.

På den italienske asfalt skal den hurtige thybo ikke bare forsvare en tredjeplads i LMP3-mesterskabet – han skal også forsøge at indhente de to konkurrenter, som fører over ham og RLR Msport i mesterskabet.

– Den har stået på mange timers simulatortræning og analyse af videooptagelser, så der er ingen undskyldning for ikke at give den fuld gas. Vi har et stærkt hold og en hurtig bil, så jeg tror på at vi kan gøre det godt, siger han.

Foto: Malthe Jakobsen Motorsport

Monza-banen er én af de absolut hurtigste i ELMS-kalenderen. Samtidig er det én af de mest tekniske – og det er kræs for Thy’s hurtigste teenager:

– Det er en super fed bane! Det går virkelig stærkt på langsiderne, og svingkombinationerne er utroligt krævende. På grund af banens udformning bliver det et meget tæt løb, hvor det ofte bliver hundrededele af et sekund, som afgør både kvalifikationen og løbet, fortæller Malthe Jakobsen.

4 Hours of Monza vises gratis på live.europeanlemansseries.com søndag klokken 11.

Forfatter

Related posts

Top