Leder af Thy Privatskole nomineret til ledelsespris

Thomas Smidt Dissing, der er leder af Thy Privatskole, er én af tre nominerede til Den Nordjyske Ledelsespris 2019.

Det særlige ved prisen er, at alle er indstillet af deres medarbejdere og kolleger, som har ønsket at vise dem anerkendelse for deres særlige evner som leder.

I indstillingen af skolelederen står der bl.a. at:

– Man skal være nytænkende, visionær og lidt excentrisk for at etablere en privatskole i Thy. Det er Thomas, og han nyder at skulle ”stå på tæer” for at udvikle organisationen, sine medarbejdere og sig selv. Thomas bakker alle initiativer op – uanset hvem de kommer fra. Alt er muligt og der kan altid findes en løsning. Han kan få det bedste ud af enhver situation, men altid ud fra organisationens bedste. Thomas er i den grad organisationens mand – også når der til tider skal træffes knap så behagelige beslutninger.

De to øvrige nominerede er Peter Boltau, administrerende direktør TL BYG A/S og Morten Vinther Jensen, administrerende direktør NORDJYSKE Medier

Hvem der løber med æren som årets nordjyske leder bliver afsløret fredag 22. november. Vinderen får en gavecheck på 25.000 kr. til UCN act2learn samt en statuette af kunstneren Lene Purkær Stefansen.

Bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark. Det er i år 12. gang, at prisen uddeles.

Forfatter

Related posts

Top