Ledelsesrokade på EUC Nordvest

I forbindelse med en intern ledelsesrokade fratræder Forstander Thomas Schlichting sin stilling som forstander for Morsø Landbrugsskole, og tiltræder en stilling som afdelingschef for de byggetekniske erhvervsuddannelser på Bjørnevej pr. 1. maj 2016.

Thomas Schlichting har arbejdet som forstander på Morsø Landbrugsskole siden 2004 og har, i sin rolle som forstander for Morsø Landbrugsskole, i tæt samarbejde med afdelingens medarbejdere og direktionen på EUC Nordvest, formået at skabe en nødvendig aktivitetsvækst for skolen på Mors.

I dag fremstår Morsø Landbrugsskole under overordnet ledelse af EUC Nordvest, som en sund skoleafdeling i økonomisk og aktivitetsmæssig balance. Aktiviteten på Morsø Landbrugsskole er i det sidste årti vokset med mere end 40%, og i dag har afdelingen en samlet aktivitet på knap 100 årselever.

Skift sker med vemod og gåpåmod
Forstander Thomas Schlichting fratræder stillingen efter aftale med direktør Hans Chr. Jeppesen for at tiltræde stillingen som afdelingschef for EUC Nordvests afdeling for erhvervsuddannelser indenfor bygge- og anlægsområdet på Bjørnevej i Thisted.

– Beslutningen om stillingskifte har ikke været enkel”, siger Thomas Schlichting og samtidig udtryk for, at tiden på Morsø Landbrugsskole har været meget ganske enestående og superspændende, så det er med vemod, at Thomas Schlichting skifter ledelsesmæssigt fokus. Ikke desto mindre føler Thomas sig meget inspireret af og fuld af mod på det nye fagområde, og glæder sig i øvrigt meget til at fortsætte et allerede igangsat arbejdsliv og samarbejde på Bjørnevej.

I tiden frem mod 1. maj vil Thomas fortsat fungere som dels forstander på Morsø Landbrugsskole og dels som konstitueret leder af afdelingen på Bjørnevej.

Om afdelingen på Bjørnevej
Afdelingen på Bjørnevej gennemfører årligt undervisning for ca. 150 årselever inden for murer- og tømrerfaget, el-faget, brobygning og introduktionsforløb samt efteruddannelse inden for fagområdet. På Bjørnevej gennemfører EUC Nordvest desuden en lang række efteruddannelsesaktiviteter inden for transport og logistik og disse vil, som hidtil, være under daglig ledelse af afdelingsleder Mona Søe i regi af Kursuscentret på EUC Nordvest.

Stillingen som forstander på Morsø Landbrugsskole er opslået som værende ledig og forventes besat ligeledes pr. 1. maj eller efter aftale.

Forfatter

Related posts

Top