Le Mans-pokalen skal med hjem til Thy

Racerkøreren Malthe Jakobsen fra Sennels deltager i disse dage i Road to Le Mans-klassen som optakt til 24 timers-løbet på Le Mans-banen i Frankrig, og thyboen har ét mål: Der skal pokaler med hjem til Thy.

Ligesom sidste år deltager han i de to 55 minutter lange løb sammen med RLR Msport, og i år får han selskab af sin medkører fra European Le Mans Series, Michael Benham. Benham har gode erfaringer fra den legendariske franske bane, og sammen har de sat sig for at gå benhårdt efter et topresultat.

– Det bliver ikke let, for Road to Le Mans-feltet er virkelig stærkt i år, men jeg er virkelig glad for at vi alle er enige om at der ikke er andet end pokaler som tæller, siger Malthe Jakobsen, som sidste år sluttede på sjette- og syvendepladsen i weekendens to løb.

Malthe Jakobsen kører sit første løb torsdag aften klokken 19.30. Det andet løb afvikles på lørdag klokken 12.15.