Lauge Larsens forsinkede ildhu

Af
Henning Sørensen
Gruppeformand for Venstre
Kommunalbestyrelsen på Mors

Det engagement fra S-gruppen kunne øens borgmester godt have brugt lidt af, da han stort set ene mand kæmpede for at bevare sygehusfunktioner i Nykøbing. Socialdemokraterne var som bekendt fuldstændig fraværende i den forbindelse – Henning Sørensen

Gode råd er bedst, hvis de gives i tide. Det kan derfor undre, at Lauge Larsen i lørdagens Morsø Folkeblad – et par måneder forsinket – som trold af æske farer ud og fortæller, hvad politikerne på Mors kunne have gjort i kampen om de statslige arbejdspladser. Og det er at undervurdere læserne at antyde, at udflytning af arbejdspladser til Mors kunne afgøres i en snak med erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen få dage før udflytningsplanen blev offentliggjort.

Det skal her nævnes, at statslige arbejdspladser og tværpolitisk interessevaretagelse flere gange har været på Økonomiudvalgets dagsorden. Så muligheden for at komme med gode råd og ideer har i rigt mål været til stede.

Det undrer også, at Lauge Larsen som forhenværende borgmester bryder reglen om ikke at referere drøftelser fra udvalgsmøder. Men regler er åbenbart til for at brydes, især hvis det kan sætte politiske modstandere i et dårligt lys?

Til gengæld glæder det at se den ildhu, Lauge Larsen på Socialdemokraternes vegne lægger for dagen i kampen for at udvikle Mors. Det engagement fra S-gruppen kunne øens borgmester godt have brugt lidt af, da han stort set ene mand kæmpede for at bevare sygehusfunktioner i Nykøbing. Socialdemokraterne var som bekendt fuldstændig fraværende i den forbindelse.

Forfatter

Related posts

Top