Lars Larsen Group fordobler indsamlet beløb til Kræftens Bekæmpelse

Den 19. august mistede Danmark en landskendt købmand, da Lars Larsen sov stille ind i sit hjem.

Såvel den nyhed som den efterfølgende bisættelse tiltrak i sidste uge en enorm medieopmærksomhed samt masser af kommentarer fra danskere over hele landet på sociale medier, breve og kommentarer i forbindelse med omtaler i medierne.

Ligeledes har rigtig mange mennesker bidraget til den indsamling, som Lars Larsens familie har oprettet til at støtte Kræftens Bekæmpelse.

Det betyder meget for den nærmeste familie.

– Det har været rørende at opleve de mange positive kommentarer, og hvor stor en inspiration min far har været for mange mennesker. Derfor vil jeg både på egne vegne og på vegne af min mor, min søster og vores børn udtrykke vores taknemmelighed for alle de mange hilsner og blomster, vi har modtaget. Både fra familie, venner, forretningspartnere og alle dem, som ikke kendte min far personligt, men som alligevel har sendt en hilsen, siger Jacob Brunsborg.

Fordobler beløbet
Han glæder sig også over den store opbakning til familiens indsamling til Kræftens Bekæmpelse, der lige nu er på over 570.000 kroner, som er doneret via hjemmesiden www.mindegave.dk.

Der er både bidrag fra familie, venner, medarbejdere og forretningspartnere, men der er også mange mennesker, der ikke kendte Lars Larsen personligt, som har sendt en hilsen og en donation.

– Det er vi utrolig glade for, og derfor har vi også besluttet, at Lars Larsen Group fordobler det indsamlede beløb, når indsamlingen slutter på lørdag. Ved på den måde at støtte forskning og behandling håber vi, at der på sigt er færre familier, der skal igennem det, vi har oplevet, siger Jacob Brunsborg.

Hensynsfuldt
Han sender samtidig en tak til de danske medier, der har udvist stort hensyn i forbindelse med den massive dækning af Lars Larsens bortgang og efterfølgende bisættelse.

– Der har været stor interesse for at fortælle om min fars bortgang, og hvad det har betydet. Ikke mindst i forbindelse med bisættelsen hvor mange medier var til stede. Det skete i respekt for situationen og i respekt for, at vi som familie gerne ville bruge dagen på at være sammen og tage afsked med min far uden at skulle svare på en masse spørgsmål. Det er vi meget glade for, siger Jacob Brunsborg.

LÆS OGSÅ:

25.000 ansatte ærer Lars Larsen med et minuts stilhed

Foto: JYSK

 

Forfatter

Related posts

Top