Langt væk hjemmefra: Caroline klar til at dyste i USA

Lige nu befinder 19-årige Caroline Küntzel sig langt væk fra de vanlige omgivelser i Klitmøller.

Hun er taget hele vejen til Wrightsville Beach i North Carolina, USA hvor hun i weekenden skal dyste på World Tourens 5. stop i Standup Paddle.

Thyboen blev først eliteatlet i 2018, men hun har allerede gjort sig bemærket i sporten. Hun er tredobbelt Danmarksmester og vi skal ikke længere tilbage end til september for at finde hendes seneste internationale resultat i form af en sejr i Europa Cup’en.

Caroline Küntzel på vej ud for at indtage bølgerne. Foto: Jeppe Skipper

Caroline Küntzel er afsted som den eneste danske kvinde. Dog har hun følgeskab af den mangedobbelte verdensmester Casper Steinfath, der ligeledes surfer på bølgerne ud for Klitmøller til daglig. Også Christian Andersen og Jeppe Skipper, som Küntzel træner med til daglig hjemme i Cold Hawaii, er med i USA.

Caroline Küntzel skal dyste i disciplinen 300 meter sprint.

– Lige nu ser vejrudsigten vild ud med meget vind og bølger, hvilket er til min fordel, da jeg også træner i sådanne forhold til hverdag, fortæller hun.

Banen er formet som et M, hvor man skal løbe med boardet ud på vandet, vende om 3 bøjer og løbe hurtigst over målstregen.

– Jeg ser meget frem til at konkurrere med verdens bedste og forhåbentligt går det godt, lyder det håbefuldt fra den unge atlet.

Forfatter

Related posts

Top