Landskamp spilles på Mors – men uden tilskuere

Heller ikke det danske kvindelandshold i håndbold får opbakning fra tribunerne, når de skal i aktion i slutningen af marts.

De to testkampe mod Brasilien, der spilles i Holstebro og Nykøbing i slutningen af marts, bliver således afviklet for lukkede døre. Det skriver Dansk Håndbold Forbund (DHF) på sin hjemmeside.

Kampene bliver Jesper Jensens første som ny landstræner for håndboldkvinderne.

Beslutningen kommer, efter at myndighederne tidligere fredag anbefalede, at alle arrangementer frem til udgangen af marts med over 1000 personer udskydes eller aflyses på grund af frygt for spredning af coronavirus.

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at landsholdet skal spille i tomme arenaer – både for spillernes skyld og ikke mindst for de mange fans, som har glædet sig til at opleve Jesper Jensens første kamp i spidsen for håndbolddamerne, siger DHF-sportschef Morten Henriksen på forbundets hjemmeside.

– Men samtidig tager vi de officielle anbefalinger alvorligt og følger naturligvis myndighedernes retningslinjer.

Det er ikke kun kvindelandsholdet, der kommer til at spille uden tilskuere. Også kampe i landets to bedste rækker for mænd og kvinder i håndbold bliver i marts uden tilskuere.

LÆS OGSÅ:

Vinduesproducent trækker landskamp til Mors

 

Forfatter
Tags

Related posts

Top