LandoThy inviterer til årets sommermøde på Skinnerupgaard

LandboThy inviterer alle interesserede til sommermøde på ”Skinnerupgaard”, Tranhøjvej 5, 7700 Thisted. Sommermødet foregår nu på torsdag, d. 28. juni, fra kl. 19.

 

Aftenens hovedtaler er borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit Hansen. Hun har været medlem af byrådet siden 2002 og blev i 2014 valgt som den første kvindelige borgmester i Frederikshavn. Ved kommunalvalget i 2017 blev hun genvalgt med en stemmeandel på 42 %, hvilket var danmarksrekord.

Årets båltaler er Kim Bak Kristensen, der tiltrådte som erhvervschef for Thy Erhvervsforum d. 1. december 2017. De seneste 12 år har Kim beklædt en række betydende lederstillinger i det private erhvervsliv. Senest i en stilling som direktør i Dansk Industri og Skadeservice.

– Det glæder os meget, at Birgit Hansen og Kim Bak Kristensen har givet tilsagn om at være talere på sommermødet, siger Leif Gravesen, formand for LandboThy.
– Med to så spændende profiler ser vi frem til nogle interessante indlæg.

 

Land og by mødes
Sommermødet er et sted, hvor land og by mødes, og sædvanligvis er der mellem 300 og 450 deltagere – og forhåbentlig vil rigtig mange benytte lejligheden til i år at besøge ”Skinnerupgaard”. – Alle er velkomne til at nyde en forhåbentlig dejlig sommeraften med god mad, taler og underholdning.

Sædvanen tro inkluderer billetprisen på kr. 100 helstegt gris med tilbehør. Under middagen og efter hovedtalen underholder orkestret ”Thyholm All Stars” med musik og sang.

Arkivfoto fra sidste års sommermøde på Kvostrup

 

Forfatter
Tags

Related posts

Top