Landmand går viralt med opråb til utålmodige bilister

Opdateret kl. 07.45

Du har sikkert prøvet at kørt bag en traktor hvor det har været umuligt at overhale. Det kan være et irritationsmoment for mange.

Foråret er den tid på året hvor der er ekstra mange  landbrugsmaskiner er på vejene. Det betyder også, at mange landmænd bliver udsat for vrede fra utålmodige bilister, og det er en landmand fra Oddense i Salling ved at være godt træt af.

Derfor har han uploadet en video på facebook, som viser en landmand der kører gylle ud på sine marker:

– Vi gør det ikke for at genere – vi gør det for at producere, lyder det blandt andet i videoen der i skrivende stund er blevet set næsten næsten 100.000 gange.

Landmanden der har uploadet videoen hedder Jens Gudike Fly Christensen og han kan godt forstå, hvis det til tider kan være generende at køre bag en traktor, men

– Det er selvfølgelig op til os at holde ind på de rastepladser, der er, og lade folk komme forbi. Vi skal passe på, at vi ikke samler kø – det må vi ikke. Jeg vil bare gerne have, at folk prøver at lade være med at hidse sig op og i stedet tænker, at landmændene gør et godt stykke arbejde, siger han til TV Midtvest.

– Vi producerer nemlig verdens bedste fødevare lige her i lille Danmark, og det er kun lige ganske få uger her i foråret, at vi er en smule til besvær, skriver han blandt andet i opslaget til videoen du kan se herunder.

Vi gør det ikke for at genere, men for at producere

Vi gør det ikke for at genere, men for at producere!Vi landmænd fylder en del på landevejene her i foråret med vores store, brede og beskidte maskiner. Men vi gør det jo ikke for at genere jer andre trafikanter – vi gør det for at producere. Vi producere nemlig verdens bedste fødevare lige her i lille Danmark, og det er kun lige ganske få uger her i foråret, at vi er en smule til besvær. Det beklager vi – men i stedet for at hise sig op, så hils endelig på den travle landmand, for de kæmper hårdt i disse dage med at gøre marken klar til produktion af verdens bedste danske fødevare.Vi gør det ikke for at genere, men for at producere.God søndag.

Slået op af Hverdagen på Enghave i Søndag den 7. april 2019

Arkivfoto

Forfatter
Top