Landmænd til netværksmøde i Morsø Erhvervsråd

Tirsdag den 23. maj kl. 19.00 inviteres alle landmænd på Mors på virksomhedsbesøg hos Fredsø Vognmandsforretning som netop har vundet Sikker Trafik Erhverv-prisen 2017.

Her vil der være mulighed for at høre om lastbilernes ”grønne” rejse og se det nye affaldssorteringsanlæg hos Fredsø Vognmandsforretning.

Her anvender man den nyeste teknologi til at optimere bilernes præstation. Det er lykkedes at kombinere hensyn til miljø og sikkerhed med evnen til at skabe vækst og resultater, som gør vognmandsvirksomheden til et grønt forbillede i en energitung branche.

De 50 lastbiler hos Fredsø Vognmandsforretning har sat farten ned – til gavn for både miljøet og forretningen. Den lavere fart har nemlig ført til færre nedbremsninger, færre stop, et mindre forbrug af brændstof samtidig med, at man har bevaret den samme gennemsnitsfart.

Sikkerhed er også vigtig, og i 2010 var Fredsø Vognmandsforretning de første i Danmark, der installerede alkolåse i alle lastbiler. Det giver samtidig en ekstra tyverisikring, da det kun er chauffører, som er ansat i vognmandsforretningen, der kan starte lastbilen.

FAKTA:

Tid og sted:
Tirsdag 23. maj kl. 19.00 – 21.45 hos Fredsø Vognmandsforretning, Industrivej 3, Nykøbing

Program:
– Rundvisning hos Fredsø Vognmandsforretning ved direktør Benny Nielsen
– Velkomst ved Morsø Erhvervsråds direktør Per Søndergaard
– Præsentation af Fredsø Vognmandsforretning ved direktør Benny Nielsen
– Kaffe
– Afslutning ved Karl Kudsk

Tilmelding:
Tilmelding sker her senest 19. maj 

Pris:
50 kr. som betales 23. maj.

Forfatter

Related posts

Top