LandboThy kåret som Årets Elevplads

Det var en anderledes frokost, der tirsdag blev afholdt hos LandboThy på Videncenter Thy-Mors.

Alle medarbejdere, inkl. en intet-anende ledergruppe, blev nemlig overrasket af to elever og repræsentanter fra HK Nordjylland med overrækkelse af prisen for Årets Elevplads 2018 indenfor revision.

De to økonomielever Anita Nymann Jensen og Emilie Nordman Pedersen havde tilbage i oktober indstillet deres arbejdsplads til prisen. I indstillingen skrev de bl.a.

– Vi er ikke i tvivl om, at der findes mange gode elevpladser i Danmark; men vi kan simpelthen ikke forestille os, at de kan måle sig med LandboThy!

– LandboThy er en virksomhed, som kan det hele. De giver os som elever mulighed for at være os selv og for at bidrage med alt det vi er gode til; både fagligt og personligt. De sætter samtidigt en stor ære i at forme os som mennesker, og få det bedste frem i os. Det er alle disse parametre, der tilsammen gør, at vi mener at LandboThy er Danmarks bedste elevplads, og som gør at vi elsker at tage på arbejde hver eneste dag.

Det var med stor ydmyghed og stolthed at både elevansvarlig, Kathrine Dahl Petersen, Afdelingschef Margit Galsgård og adm. direktør Henrik H. Galsgaard tog imod den fornemme pris.

– Man kan da kun være stolt først og fremmest over at have unge, så initiativrige mennesker, der indstiller os årets elevplads. At vi så oven i købet vinder, er simpelthen bare dejligt, siger adm. direktør Henrik H. Galsgaard og fortsætter:

– Det er en flot hæder til hele LandboThy og vores medarbejdere, som alle gør en enestående indsat for at vi har en rigtig god arbejdsplads.

LandboThy i Thisted er både Landboforening og rådgivningsvirksomhed med ca. 80 medarbejdere, der bl.a. arbejder med revision og rådgivning til både landmænd og andre erhverv i Thy, på Mors, Hannæs og Thyholm

Foto: LandboThy

Forfatter

Related posts

Top