LandboThy inviterer til sommermøde på Elvinesminde

Onsdag den 19. juni byder Anne Marie og Niels Jørgen Pedersen, Sundbyvej 4, 7752 Snedsted velkommen, når LandboThy afholder årets sommermøde.

Aftenens hovedtaler er Adm. direktør L&F, Anne Lawaetz Arhnung. Hun kom til det daværende Landbrugsraadet i 1996 og har siddet i direktionen i Landbrug & Fødevarer siden 2012. I 2014 blev hun forfremmet til viceadministrerende direktør. Efter mange år i landbrugets organisationer blev hun ansat som adm. direktør i Landbrug & Fødevarer i 2018.

Årets båltager er Niels Jørgen Pedersen, der er aftens vært på ”Elvinesminde” – han er tidligere formand for Landbrug & Fødevarer og nu også viceborgmester i Thisted Kommune.

– Det glæder os meget, at Anne Lawaetz Arhnung og Niels Jørgen Pedersen har givet tilsagn om at være talere på sommermødet, siger Leif Gravesen, formand for LandboThy.

– Med to spændende profiler ser vi frem til nogle interessante indlæg.

Sommermødet starter kl. 19.00 med velkomst ved Niels Jørgen Pedersen, som også vil fortælle lidt om ” Elvinesminde”. Anne Marie og Niels Jørgen Pedersen overtog gården i 1993. På Elvinesminde har de mælkeproduktion og en alsidig planteproduktion.

Land og by mødes
Sædvanen tro inkluderer billetprisen på kr. 100 helstegt gris med tilbehør og som noget nyt serveres der også oksefilet. Under middagen og efter hovedtalen underholder orkestret ”Thyholm All Stars” med musik og sang.

Sommermødet er et sted, hvor land og bymødes, og sædvanligvis er der mellem 300 og 400 deltagere:

– Forhåbentlig vil rigtig mange benytte lejligheden til i år at besøge ”Elvinesminde. Alle er velkomne til at nyde en forhåbentlig dejlig sommeraften med god mad, taler og underholdning, slutter Leif Gravesen.

Forfatter

Related posts

Top