LandboThy i den gule førertrøje

På grovfoder eksklusion til Sønderjylland blev det offentliggjort at LandboThy ligger nr. 1 i RådgiverMatchen. Det var tre tilfredse rådgivere der torsdag  modtog en gul førertrøje for det rådgivningsfirma, der foreløbigt har rykket deltagernes bundlinje mest i projektet.

RådgiverMatchen er et SEGES-projekt hvor rådgivningsfirmaerne SAGRO, LMO og LandboThy deltager og kæmper om, hvem der giver den bedste rådgivning. Hvert rådgivningsfirma nedsætter et tværfagligt team inden for økonomi, planter og kvæg der via tværfaglig sparring skal sørge for at give deltagerne den bedst mulige rådgivning således der kan ses en målbar forbedring. Under hele projektet, der startede i 2016 og slutter i 2018, føres der point det hold med flest point i slutningen af 2018 vinder en studierejse til USA

– Det RådgiverMatchen igen og igen bekræfter er, at der hvor man ligger sit fokus, er der hvor man oplever fremskridt,  fortæller virksomhedsrådgiver Thomas Sandal, der er koblet på økonomidelen i projektet.

Generelt for LandboThys deltagere er at der er blevet taget tidligere slet end normalt fortæller Thomas Sandal :

– Vi har stor fokus på erfaringsudveksling mellem rådgivere og deltagerne. Derfor mødes holdet både jævnligt i den ’virkelige verden’ men også digitalt, hvor der er oprettet en speciel facebookgruppe kun for deltagerne hvor de kan sparre og erfaringsdele med hinanden, siger han.

Placeringen har udløst en rejse til USA.

Foto : Videncenter Thy Mors

Forfatter

Related posts

Top