LandboThy fik bedste resultat nogensinde

LandboThy tjente sidste år en lille million kroner efter skat og det er det bedste resultat i foreningens histoire.

– Det gode resultat skyldes, at der har været et stabilt rådgivningsniveau på trods af den økonomiske situation, antallet af regnskaber der bliver lavet hos LandboThy er stigende og samtidigt har man tilgang af medlemmer, fortalte LandboThy´s direktør Henrik Galsgaard, da han fremlagde regnskabet for de 122 fremmødte medlemmer på foreningens generalforsamling.

Samtidigt kan man bryste sig af at have en meget lavt sygefravær blandt personalet, og det vidner om et godt arbejdsmiljø.

 Vedtægtsændring også stemt igennem
Bestyrelsen havde foreslået, at man ændredede vedtægterne således, at formanden for LandboThy fremover vælges direkte på generalforsamlingen ligesom medarbejderne får en repræsentant i bestyrelsen.

Dette blev vedtaget med stor majoritet.

Herudover blev Flemming Nielsen (Hurup), Morten Bonnerup (Thisted), Jesper Lousdal (Vestervig) og Preben Tage Nielsen (Bedsted), der blev valgt til bestyrelsen.

Folketingsmedlemmerne Torsten Schack Pedersen (V) og Simon Kollerup (S) havde lagt vejen forbi Thisted, hvor de deltog i en ivrig debat om landbrugets fremtidige reguleringer med mange indspark fra tilhørende.

Forfatter

Related posts

Top