Lammeaften på Limfjordens Hus

For tredje år i træk, at Daniel Justesen, kok og restauratør på Limfjordens Hus i Glyngøre, vært ved en såkaldt lammeaften.

– Sidste år nåede vi 16 forskellige variationer af lam, og det slår vi naturligvis i år, fortæller Daniel Justesen.

Han anbefaler, at gæster afsætter 3 timer til at nyde maden denne aften, da han løbende vil servere forskellige sprøde retter af lokale lam og andre kulinariske oplevelser, der fortæller, at foråret er over os. Hele herligheden sluttes af med ost og dessertbord.

Lokale lam
Lammeaften er resultatet af et samarbejde mellem Daniel Justesen og den lokale lammeavler, Karsten Villadsen:

– Det er vigtigt for mig at vide, hvor mine råvarer kommer fra, og at det er af god kvalitet. Sammen med Karsten sikrer jeg mine gæster en god lokal smagsoplevelse af højeste kvalitet, fortæller restauratøren. Lammene, som serveres til Lammeaften, har græsset og levet et godt liv på markerne lige udenfor Glyngøre.

Lammeaftenen afholdes den 20. april og er altid en særdeles populær aften. Det anbefales derfor, at man bestiller bord på forhånd.

Foto: Limfjordens Hus

Forfatter

Related posts

Top