Læserbrev: Vaccinationer mod Covid-19

Læserbrev af
Henning Sørensen (V), Socialudvalgsformand i Morsø Kommune

Det er rigtig godt, at der er lys forude med hensyn til, at vi alle får mulighed for at blive vaccineret mod Covid-19. Det er rigtig dejligt, at der bliver udført vaccinationer på de enkelte plejehjem, så beboerne ikke skal fragtes til nærmeste sygehus. Derfor håber jeg, at vores regionspolitikere viser så meget styrke/handlekraft overfor det administrative i Region Nord, at det bliver muligt at blive vaccineret på vores Sundhedscenter i Nykøbing.

Der skal være en læge til rådighed, hvis der er borgere, som får en voldsom allergisk reaktion i forbindelse med vaccinationen. På Sundhedscentret er der flere læger i huset, som må kunne benyttes i denne situation.

Testning for Covid-19 har foregået på Frøslev skole, men kun med mulighed for testning hvert 14. dag. Det synes jeg er for lille en mulighed for testning på Mors. Det kunne regionen have gjort bedre.

Man havde muligheden for, at Falck kunne have etableret sig på Mors med lyntests i stedet for Thisted.

Det har jo altid været sådan, at dem som betalte for musikken også bestemte, hvorfra der skulle spilles. I dette tilfælde er det staten eller regionen, som betaler. Derfor kunne de have besluttet, at lyntests skulle placeres på Mors. Det skete ikke!

Jeg håber nu, at det bliver muligt at blive vaccineret mod Covid-19 på Sundhedscentret, så vi giver hurtig og let adgang til vaccination – også for morsingboer.

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top