LÆSERBREV : taxaer og busser tilbage på sporet

Af Rasmus Rosenkrantz
Tidl. Formand for Dantaxi Nykøbing
Kandidat for Socialdemokratiet til KV17 på Mors

Jeg forstår udmærket formanden for Dantaxi Nykøbings frustration over Meiner Nørgaards udtalelser om taxikørslen og den kollektive trafik.

I min tid som formand for Dantaxi Nykøbing har jeg selv, ligesom den nuværende formand, oplevet nøjagtigt samme problemer med udvalgets behandling af spørgsmål om taxi-og buskørsel.

Jeg har ved flere lejligheder foreslået nøjagtigt de samme løsningsforslag for udvalget, som både Meiner Nørgaard og Poul Kristensen nu forsøger at køre valgkamp på.

Den gang blev vi ikke hørt, jeg oplevede endda en svag antydning af latterliggørelse af vognmændene fra nogle af udvalgets medlemmer, når branchen udtrykte sin oplevelse af Udvalget for Teknik & Miljøs manglende vilje til at træffe de rigtige beslutninger, til gavn for øens brugere af taxi og bus.

Det er ren stemme-fiskeri når Meiner lige pludselig laver en kovending, og fremfører branchens tidligere fremsatte forslag som sit eget, blot fordi han fører valgkamp.

Når det så er sagt, så er det glædeligt for både branchen og brugere, at der nu åbenbart er stemmer nok i emnet til, at de siddende lokalpolitikere nu udviser viljen til at beskæftige sig med problemstillingen. Det havde været ønskværdigt om man havde gjort det allerede for flere år siden, da jeg foreslog det første gang.

Men jeg kan glæde Meiner Nørgaard og Poul Kristensen med, at såfremt jeg får en plads i kommunalbestyrelsen, vil jeg støtte op om ”deres” forslag, og hjælpe dem med at sikre en ordentlig behandling af øens taxi- og busbrugere.

Forfatter

Related posts

Top