Læserbrev: Tak til Peder Hanghøj

Læserbrev af 
Lauge Larsen (A), Regionsrådsmedlem

Du har sidste arbejdsdag onsdag 31/10 efter mere end 10 år i Morsø kommune.

Jeg har kendt dig siden du kom til kommunen, og jeg har arbejdet tæt sammen med dig i 8 år.
Og det har altid været en fornøjelse. Med dit gode humør og din humor har du gennem alle årene været med til at sætte rammerne for en fin stemning.

I mine 4 år som formand for BK-udvalget i kommunen nød jeg hver dag samarbejdet med dig. Der var vel ikke en dag, hvor vi ikke var i kontakt: telefon, SMS, mail, fysiske møder. Aldrig har der været et ondt ord mellem os. Vi har mobbet hinanden med AGF og Randers i fodbold, du har mobbet politikerne og jeg har mobbet DJØFˋerne, du har mobbet morsingboerne, og jeg har mobbet thyboerne. Altid med et glimt i øjet.

Din baggrund for at bestride direktørjobbet på skole- og fritidsområdet i kommunen har været perfekt. Du har været aktiv idrætsmand, haft dit eget it firma, været almindelig lærer, været formand for lærerkredsen, været storforbruger af kultur og været skoleleder. Den erfaring har du på fornemmeste vis forstået at bruge i kommunen på alle områder.

Du har været aktiv i skabelsen af kulturmødet og multiparken, du har været med til at skabe yderst velfungerende daginstitutioner og skoler. Institutioner der har en høj grad af selvstyre. Altid har du været parat til at vise tillid og give ansvar til andre.

Du har været med til at indføre en god tjenestetidsaftale for folkeskolelærerne. Du har været med til at skabe en ny kulturpolitik.

Du har nået meget. Altid har du været visionær og skabt et godt samarbejdsklima under processerne. Du har været rolig, smilende. Du har altid vist andre mennesker stor tillid og har ikke haft behov for at nedgøre andre. Egenskaber det ikke altid flyder med i det kommunale system.

Du er aldrig gået efter det populistiske. Det viser en af dine sidste beslutninger i kommunen jo også!

Tak for din indsats i Morsø kommune, Peder. Du har bare gjort det fornemt.

Held og lykke i fremtiden.

Peder Hanghøj. Foto: Morsø Kommune

Foto: Region Nordjylland

Forfatter

Related posts

Top