LÆSERBREV : svar til DF’s Annfinn Halsagard

Af  Ellen Philipsen Dahl
Valgt til Kommunalbestyrelsen for Demokratisk Balance på Mors

Kære Annfinn Halsagard – tak for dine synspunkter på og kommentarer til mit læserbrev.

En lille korrektion til start: Jeg har ikke siddet i kommunalbestyrelsen de seneste 12 år. Jeg har siddet de seneste snart 4 år og så perioden fra 2005 – 2009.

I de to perioder har jeg altid kæmpet for en HEL ø, med den højeste kvalitet i de serviceydelser og det liv, vi byder hinanden. Jeg er med på, at vi to sikkert ser ganske forskelligt på, hvad kvalitet er, og det er helt fint.

For mit vedkommende handler det om, at vi bruger vores offentlige midler, så vi får mest service, kvalitet og omsorg ud af hver eneste krone.

Jeg står ved, at jeg var med til at tage beslutningen om, at Sejerslev Plejehjem skulle lukke til fordel for et nyt og tidssvarende byggeri, som nu kendes som Rolstruplund. Og jeg synes den dag i dag, det var den helt rigtige beslutning. Jeg var flere gange på besøg på plejehjemmet, som helt sikkert udstrålede både hjertevarme og engagement fra et dygtigt plejepersonale, men faciliteterne, de ældre blev budt, var simpelthen under al kritik. Fordi bygningen var totalt nedslidt og utidssvarende. Det var ganske enkelt ikke et værdigt ældreliv. På det tidspunkt var min far stadig levende, men en gammel mand, som stod for at skulle på plejehjem. Med ham in mente, var jeg aldrig i tvivl.

Blot for at understrege min holdning til kvalitet frem for kvantitet – ja så var jeg faktisk i samme periode med til at nedlægge overbygningen på M.C. Holms Skolen, hvor min egen søn var elev, på det tidspunkt. Det var bestemt hverken rart eller populært – men det var det rigtige, når der skulle tænkes kvalitet og indhold!

Med hensyn til masterplanen for Nordmors vil jeg kæmpe for et nyt Fossil- og Molermuseum med international format. Jeg vil kæmpe for at dette fantastiske område bliver udnævnt til Unescos Verdensarv eller Geosite, og jeg vil kæmpe for, at der sættes en helhedsorienteret dagsorden, der gør Nordmors til et endnu mere unikt sted, der kan tiltrække masser af opmærksomhed og turister og dermed styrke og øge bosætningen og erhvervet. Men det skal ske i en tæt dialog med borgerne på Nordmors og resten af øen. Det håber jeg også, du vil medvirke til.

 

Forfatter

Related posts

Top