Læserbrev: Støt op om de lokale butikker

Læserbrev af
Ellen Philipsen Dahl,
Formand for Beskæftigelse- og Erhvervsudvalget i Morsø Kommune for Demokratisk Balance.

Julen står for døren og dermed er det også tid for julegaveindkøbene. Det er både en hyggelig og kostbar tid – på alle måder.

Black Friday har lige rullet over landet, og mange har sikkert benyttet sig af de “helt ekstremt gode tilbud”, som især netbutikkerne har lokket med. Beviseligt er det, at det kun er i meget få tilfælde, at tilbuddene er bedre netop denne fredag, end det er på mange andre tidspunkter af året.

I lørdags gik jeg en tur gennem gågaden i Nykøbing. Og hvor blev jeg både glad og stolt. Virkelig et imponerende stykke udsmyknings- og planlægningsarbejde Handelsstandsforeningen i Nykøbing har lagt for dagen igen i år. En gågade med hygge, liv og lys og med et decemberprogram, der ikke er set lignende så langt, jeg husker tilbage.
Min opfordring til alle os morsingboer skal derfor være. Drop internettet og gå på hyggelig oplevelse i det store og flotte udvalg, der findes i øens og gågadens butikker.

Selvfølgelig vil der være ønsker på diverse ønskesedler, som ikke umiddelbart findes på hylderne, men min erfaring er, at meget er butikkerne villige til at skaffe hjem, hvis det er muligt, og så får man en service, der bestemt ikke findes på nettet.

Hvis vi også fremadrettet skal have et blomstrende handelsliv på Mors, kræver det, at vi støtter op om vores lokale erhverv og dropper mageligheden. Alternativt er vi selv med til at nedlægge det lokalsamfund, vi kræver og ønsker os.

Så derfor: lad os gøre en ekstra stor indsats for at handle lokalt – det kommer os alle til gavn.

Rigtig god julehandel til alle!

 

Forfatter

Related posts

Top